EETCAFé AMON BERGAMBACHT

Recentebeoordeling


4 sterren uit 1268 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Eetcafé Amon Bergambacht. Meer weten? Ontdek meer

22 jun 2024 om 19:06 Super lekker alles goed warm en qua tijd precies op tijd wat ik gevraagd had
21 jun 2024 om 19:38 2 uur moeten wachten op het eten
17 jun 2024 om 7:54 2 uur moeten wachten op t eten. Ik kan het niet eens selecteren in de beoordeling. Het was prima van smaak en goed warm
11 jun 2024 om 19:17 Was weer lekker eten en netje op tijd vriendelijke bezorger ga zo door topie
8 jun 2024 om 15:15 Het was vrijdagavond dus je kan langere bezorgtijd verwachten, ik houd er al op voorhand rekening mee en dus voor mij geen enkel probleem. Kwaliteit van het eten was erg goed…… pizza heerlijk niet vet en klef en de shoarma ook goed Volgende keer weer
6 jun 2024 om 21:23 De bezorging duurde veel langer als er werd aan gegeven en wat wij gewend zijn, Maar de pizza's waren heerlijk. Goed warm, Super vers en dat zorgt ervoor dat wij de volgende keer echt weer hier gaan bestellen.
31 mei 2024 om 20:46 Turkse Pizza was niet echt bijzonder. Beetje klef. Wel warm. IJs was gekristalliseerd. Zeker geen Ben&Jerry kwaliteit. Jammer.
31 mei 2024 om 19:57 Hij blijft zo heerlijk om te eten
27 mei 2024 om 20:21 Alles volgens verwachting. Warm en smaakvol.
27 mei 2024 om 17:18 Verkeerde bestelling ontvangen, kipdoner kapsalon ipv shoarma gekregen.
27 mei 2024 om 1:19 Word om 23:30 ipv gebeld getoeterd waardoor ierereen wakker word en er problemen komen dit mag zeker aangepakt worden!
24 mei 2024 om 21:22 Volgens verwachting bezorgd. Nog goed warm en smaakvol.